Om oss

Elluminatus är ett konsultföretag inom elkraftsbranschen med bred erfarenhet och stor förståelse för vilka tekniska helhetslösningar som finns för kunden. Företaget startade 2012, då som ett utbildningsföretag, som idag har utvecklats till ett heltäckande konsultföretag inom elkraft. Företaget har två heltidsanställda elkraftsingenjörer med olika arbetslivserfarenheter vilket ger företaget en stor bredd. Elluminatus kontor finns i Norrköping men vi jobbar med kunder i hela Sverige och internationellt.

Något som är viktigt för oss är en tydlig kommunikation och ett nära samarbete med kunden för att uppnå eller överträffa kunders önskemål. Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi ser mycket positivt på när kunder ökar sin kompetens tack vare att det är vi som levererar projektet.

Johan Fransson - VD och elkraftskonsult

Johan har gedigen erfarenhet inom analys och selektivplanearbete kombinerat med reläskyddskonfigureringar, reläprovning, reläskyddsbyten, drifttagningar och besiktningar.

Johan drivs av att få jobba i projekt där han har nytta av sina kompetenser inom stationer, reläskydd, nätanalys och där han kan fortsätta att utveckla sig inom dessa områden och givetvis förvärva nya erfarenheter. 

Daniel Jansson - elkraftskonsult

Daniel har stor erfarenhet av projektering, projektledning och konstruktion av elkraft-, drivsystem- och styrsystemsanläggningar mot processindustri och energisektorn. Daniel har vana av fältarbete vid ombyggnader, provning och idrifttagning samt vid felsökning och avhjälpande åtgärder.

Maria Lindquist - ekonomiassistent
Maria sköter bokföring, webbsida, sociala medier och arbetsmiljöfrågor för Elluminatus.  
Rickard Karlsson - timanställd
Rickard studerar Tekniskt basår vid Högskolan Väst med siktet på att bli elkraftsingenjör. Utifrån tidigare gymnasial utbildning inom elteknik, arbetslivserfarenheter  och sin nyfikenhet tar sig Rickard an mindre uppdrag för Elluminatus för att få insikt i rollen som elkraftsingenjör.

Elluminatus AB 

Telefon: 0723-870149

E-post: johan@elluminatus.se

Org.nr: 559037-5357