Om oss

Den heltäckande elkraftskonsulten Elluminatus har tecknat ett avtal om samgående med teknikkonsultbolaget Vinnergi. Det här innebär att Vinnergi växer med riktigt spetskompetens inom stationssidan på regionnät vilket kommer till att utvidga bolaget förmåga. 

Elluminatus är ett konsultföretag inom elkraftsbranschen med bred erfarenhet och stor förståelse för vilka tekniska helhetslösningar som finns för kunden. Företaget startade 2012 som ett utbildningsföretag och har sedan början av 2016 utvecklats till ett heltäckande konsultföretag inom elkraft. Företaget har flera elkraftsingenjörer med olika arbetslivserfarenheter vilket ger företaget en stor bredd. Elluminatus kontor finns i Norrköping men vi jobbar med kunder i hela Sverige och internationellt.

Något som är viktigt för oss är en tydlig kommunikation och ett nära samarbete med kunden för att uppnå eller överträffa kunders önskemål. Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi ser mycket positivt på när kunder ökar sin kompetens tack vare att det är vi som levererar projektet.

Johan Fransson - VD och elkraftskonsult

Johan har gedigen erfarenhet inom analys och selektivplanearbete kombinerat med reläskyddskonfigureringar, reläprovning, reläskyddsbyten, drifttagningar och besiktningar.

Johan drivs av att få jobba i projekt där han har nytta av sina kompetenser inom stationer, reläskydd, nätanalys och där han kan fortsätta att utveckla sig inom dessa områden och givetvis förvärva nya erfarenheter. 

Daniel Jansson - elkraftskonsult

Daniel har stor erfarenhet av projektering, projektledning och konstruktion av elkrafts-, drivsystems- och styrsystemsanläggningar mot processindustri och energisektorn. Daniel har vana av fältarbete vid ombyggnader, provning och idrifttagning samt vid felsökning och avhjälpande åtgärder.

Jack Ekstrand - elkraftskonsult
Jack kom till Elluminatus  våren 2018 under sin slutpraktik av yrkeshögskoleutbildningen  till elkraftsingenjör vid Lernia i Linköping. Idag är Jack heltidsanställd på Elluminatus och arbetar med beräkningar och konstruktion, men medverkar även vid provning och driftsättning.

Christian Strömqvist - elkraftskonsult
Christian kom till Elluminatus våren 2019 under sin slutpraktik av yrkeshögskoleutbildningen till elkraftsingenjör vid Lernia i Linköping. Idag är Christian heltidsanställd på Elluminatus och arbetar med beräkningar och konstruktion,  men medverkar även vid provning och driftsättning.

Rickard Karlsson -  elkraftskonsult
Rickard studerar Elektroingenjör med inriktning elkraft vid Högskolan Väst med siktet på att bli elkraftsingenjör. Utifrån tidigare gymnasial utbildning inom elteknik, arbetslivserfarenheter och sin nyfikenhet tar sig Rickard an mindre uppdrag för Elluminatus för att få insikt i rollen som elkraftsingenjör.  Rickard kom till Elluminatus sommaren 2017.

Maria Lindquist - ekonomiassistent
Maria sköter bokföring, webbsida, sociala medier och arbetsmiljöfrågor för Elluminatus.  

Elluminatus AB 

Telefon: 0723-870149

E-post: johan@elluminatus.se

Org.nr: 559037-5357